Siirry sisältöön
TUTUSTU

Tiedot

Wanha Tylli tarjoaa tilat majoittumiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Tilaan kuuluvat päärakennus, takkatupa, aittoja ja ulkosauna. Käytössä on myös 300 m:n päässä olevaa ranta. Lähistöllä on talvitoimintakeskus ja useita ulkoilureittejä. Tila vuokrataan kokonaisuutena vain yhdelle ryhmälle kerrallaan. Tapahtumien järjestäminen onnistuu 50 hengelle, mutta kesäaikaan myös suuremmat tapahtumat ovat mahdollisia.

Piilopaikka on erikseen vuokrattava retkipaikka Wanha Tyllin läheisyydessä. Se soveltuu luonnonläheisyyttä kaipaaville seurueille ja myös kaikille luonnossa liikkuville kiintopisteeksi.

Matkailutila Wanha Tylli sijaitsee Rokua Geoparkin aluella. Rokua Geopark on maailman pohjoisin UNESCOn geopark.

Tilan rakennukset

Päärakennus
Päärakennuksessa on pirtti ja kolme kamaria. Tuvassa on hyvin varusteltu keittiö kodinkoneineen ja leivinuuni. Kamareissa on kakluunit ja 8 vuodepaikkaa sekä mahdollisuus kahteen varavuoteeseen. Päärakennuksessa on wc, pesuhuone ja sähkösauna. Rakennuksessa on sähkölämmitys. Päärakennus soveltuu myös pyörätuolissa oleville vierailijoille. Vierailijoiden käytössä pesukone ja ilmainen laajakaistayhteys. Lakanat ja pyyhkeet on tilattava erikseen.

Takkatupa
Takkatupa on kooltaan 70 m2 ja soveltuu tapahtumien järjestämiseen. Tuvassa on pieni keittiö (liesi, kylmäkaappi ja pakastin) ja kaksi wc:tä. Varusteisiin kuuluu suuri näyttöruutu monipuolisine liittymineen. Tilassa voi kesäaikaan yöpyä 10 henkilöä.

Ulkosauna
Mahdollisuus omatoimiseen saunomiseen puulämmitteisessä saunassa.

Pihapiiri
Pihapiirissä on aitta ja lato, ja pihapiirin tuntumassa on sulka- ja lentopallokentät.

Ranta
Käytössä ( erikseen sovittaessa ) on myös 300 m :n päässä oleva ranta